Nëse vizitorët faqen tuaj të shkruani në gjuhën e vet kombëtar dhe ka edhe një shans të vogël që vizitorët tuaj nuk kanë layout kërkuar tastierës - përzgjidhni lidhjen në faqen e internetit Losderi.com. Kur përdorni tastierë tona vizitorët tuaj mund të shtypni dhe të kopjoni tekstin në clipboard çdo gjë që ata kanë nevojë për faqen tuaj te internetit apo blog.

Gjithashtu, vizitorët tuaj nuk do të duan të shkojnë larg nga faqja e juaj për të vendosur tekstin e kërkuar në gjuhën e vet kombëtare. Në këtë rast, ne rekomandojmë të shtoni tastierë virtuale tonë në faqen e faqen tuaj. Madhësia tastierë (frame) 665 x 445. Zgjidhni gjuhën e dëshiruar të kodit tonë virtuale tastierë dhe kopje vetë në këtë faqe interneti.